Benvinguts i benvingudes a aquest Blog, espero que sigui del vostre interès, punt de trobada i un canal per on han de passar les entrades i els comentaris que considerem rellevants en el decurs del seu desenvolupament.

Jo també en serè usuari, i publicaré comentaris envers els texts que puc transcriure literalment, per respecte als autors als que agraeixo la seva creació.

Tot ell està orientat a fer palès que la vida pot ser més senzilla i més sostenible. Una vida ajustada a la nostra condició humana i al mon i tot el que en ell hi podem trobar. La primera entrada que he publicat “Elegia de la vida” de Joan Maragall en dona fe i us ajudarà a entendre millor la seva orientació.

L’estructura és flexible i espero que acabi essent com un arbre del que noves categories brotin de les primeres, com branques que sustentaran les entrades i comentaris publicats, que com fulles es marciran o no, com a ens vius que són.
Les paraules que utilitzaré poden tenir per la seva pròpia funció en el llenguatge moltes accepcions, segons els diferents contexts en que són emprades. En els texts apareixeran en color les paraules de les que és necessari conèixer amb exactitud el sentit amb que les que he proposades.
En el desenvolupament del Blog aniré incorporant contingut propi i de tercers manllevant fins i tot les seves construccions gramaticals de les  en faré referència explícita del seu origen. Tots els continguts procuraré que siguin vigents al context temporal.

Us demano que tingueu paciència i us demano disculpes per la meva poca expertesa en la escriptura i en el WordPress.