QUINA BARRA ESTAT ESPANYOL:

EL SEU PRESIDENT HA ESMENTAT QUE A ESPANYA TENIM UNES INFRAESTRUCTURES FANTÀSTIQUES, I TÉ RAÓ, A ESPANYA QUE NO HA CATALUNYA, ON FINS I TOT PER RESPIRAR HEM DE PAGAR UN PEATGE EN METÀL·LIC O EN VIDA PELS RETARDS EN ANDANES I SIMILARS. GRÀCIES PER ADMETRE IMPLÍCITAMENT QUE CATALUNYA NO FORMA PART D’ESPANYA

TOT I ADMETRE QUE EL DÈFICIT EXTERIOR HA MILLORAT GRÀCIES A LES EMPRESES CATALANES TAN SOLS HA OFERT UNA INVERSIÓ ANUAL MITJA EN INFRAESTRUCTURES VORA ELS 1.000.000.000 €/ANY. Pel cap baix el dèficit fiscal català és de 8.000.000.000 €/ANY, 8 COPS SUPERIOR A LES INVERSIONS PREVISTES, DELS QUE SET VUITENES PARTS HAN SERVIT PER FER INFRAESTRUCTURES A ESPANYA INÚTILS I AL SERVEI DE LA SEVA  CAPITAL  MADRID QUE NO AL SERVEI DE LA RESTA DELS ESPANYOLS.

Teòricament la seva intervenció s’havia de centrar en una proposta d’inversions a Catalunya, i per tan no comentaré res de la part en la que ha fet referència a <lo que más nos preocupa a todos> ni com ens ha animat a respectar la llei per damunt de tot, tractant a una part dels catalans com gent que el seu estat natural és el de viure al marge de la llei, i que desitgen sortir de la Unió Europea de totes totes.